Moving people and elements

my image

News

PumpSelector 5

02-04-2020

Zeer gebruiksvriendelijke pompselectietool

U zult onder de indruk zijn van de nieuwe Biral PumpSelector 5. Behalve door het nieuwe en intuïtieve bedieningsconcept onderscheidt de tool zich door nieuwe functies zoals QuickSearch, de pompvergelijking en een nog beter projectbeheer.

U kunt kiezen uit Hydraulische selectie, Directe pompselectie en Zoeken op artikelnummer of naam. Nieuw in Biral PumpSelector 5 is de functie QuickSearch, waarmee u direct vanaf de startpagina nog sneller de geschikte pomp kunt vinden. Door de integratie van pompselectie en pompconfiguratie verloopt de selectie nog eenvoudiger en sneller. In slechts enkele stappen en zonder omslachtige dialoogvensters wordt de pompselectie gericht en op basis van werkpunten uitgevoerd. Uniek in Biral PumpSelector 5 is de samenvoeging van PumpSelector en PumpConfigurator. Hierdoor behoudt u altijd het overzicht over alle verschillende pompen die met de bedrijfsgegevens overeenkomen, en bent u in een handomdraai waar u wilt zijn. Het effect van de geselecteerde componenten op de pompcurves wordt in beeld gebracht, zonder dat u telkens tussen verschillende pagina’s moet switchen.Bovendien kunt u zo eigenhandig zonder enig probleem configureerbare producten selecteren op basis van de totale levenscycluskosten.

 

Wat er nieuw is:
+     Nieuw, intuïtief bedieningsconcept
+     Dezelfde gebruikersinterface voor web- en desktopversie (desktopversie volgt later)
+     QuickSearch voor nog snellere selectie via het werkpunt
+     Pompvergelijking
+     Flexibel systeem van gebruikersrechten
+     Verbeterd projectbeheer

 

Pompselectie
De in het databaseprogramma opgeslagen gebruikersspecifieke productgegevens worden tijdens de selectie gericht gekoppeld aan voorgedefinieerde selectieparameters en berekeningsmethoden, zodat op basis van uw specifieke gegevens geschikte pompen weergegeven worden. U kunt de juiste pomp op verschillende manieren selecteren.

 

Voor meer informatie over Biral PumpSelector 5 klikt of tikt u op de link.

 

PumpSelector 5