Moving people and elements

my image

Over de Campus

Wat is de Campus?

Met de Biral Campus heeft Biral als toonaangevende Zwitserse fabrikant van pompen een kenniscentrum voor opleiding en bijscholing van de gehele branche gecreëerd.

Biral stelt hier kennis uit de wereld van de pomptechniek ter beschikking en biedt ruimte voor een open uitwisseling. De productie van de hightech Biral-pompen kan op de campus stap voor stap worden gevolgd en Biral-pompen kunnen in vol bedrijf worden bekeken.

Campus is kennis

De Biral Campus stelt kennis uit de wereld van de pomptechniek ter beschikking. Tijdens trainingen worden ingenieurs, planners en opleiders door onze uitstekend opgeleide professionals op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen. De verkregen kennis kan doelgericht en eenvoudig in het dagelijkse leven worden toegepast.

Campus is dialoog

De Campus biedt ruimte voor een open uitwisseling in de pompenbranche. U kunt met professionals problemen en nieuwtjes bespreken. Online staan u tools ter beschikking die bij de berekening en het ontwerp behulpzaam zijn. De tool eDocuments garandeert dat u snel de gewenste informatie kunt vinden.

Campus is ervaring

Van de grondstof naar de Biral-pomp: Ervaar de productie van onze hightechproducten stap voor stap. Leer de verschillende materiaalstromen en de innovatieve processen kennen die onze productie doorloopt om de hoge kwaliteit van de Biral-pompen te garanderen. Van het gehele assortiment kunt u altijd de actuele beschikbaarheid opvragen.

Campus is educatie

Biral-pompen in vol bedrijf bekijken. Dat kunt u in onze speciaal ingerichte show- en simulatieruimte. In een groot transparant waterbekken zijn alle producten voor open systemen geïnstalleerd. Functies en processen kunnen van dichtbij worden gevolgd en begrepen. Duidelijke en verschillende kringloopmodellen verschaffen grondslagen en bijzonderheden over verwarmings- en drinkwatersystemen.

Campus is praktijk

De Campus biedt een unieke ervaring. Wij creëren met dit platform een enorme meerwaarde aan kennis over energie, techniek en toepassing van pompen. Ambachts-, technische en vakscholen krijgen in onze cursussen en bijscholingsfaciliteiten de beschikking over de actueelste kennis in de pompenbranche – de Biral Campus leidt opleiders op.

Campus is vooruitgang

Pompen goed ontwerpen: Op de Campus bieden wij opleidingen en bijscholingen voor professionals op het gebied van verwarmingsinstallaties, sanitaire planning, gebouwtechniek en planning aan. De trainingen kunnen persoonlijk op de deelnemers worden afgestemd. Onze trainingen zijn uniek en geven u een veelomvattend inzicht in de pompenbranche.