Moving people and elements

my image

Infrastructuur

Welke infrastructuur biedt de Campus?

In de Biral Campus staat een met de modernste techniek uitgeruste seminarruimte ter beschikking.

In de tentoonstellingsruimte presenteert Biral alle actuele producten en in de praktijkruimte kunnen alle typen Biral-pompen in vol bedrijf worden bekeken. De Campus biedt bovendien in de ruime cafetaria ruimte voor een open uitwisseling en wordt als ontmoetingsplaats en evenementplaats voor branchespecifieke manifestaties gebruikt.

Trainingsruimte

Op de Campus bieden wij opleidingen en bijscholingen, rondom de wereld van de pomptechniek, aan. Wij kunnen unieke branche gerelateerde trainingen bieden, die op uw persoonlijke behoefte afgestemd zijn.

Tentoonstellingsruimte

Bekijk in de tentoonstellingsruimte alle actuele producten van Biral AG en ervaar wat Biral tot een competente totaalaanbieder in de pompenbranche maakt.

Ontmoetingsplaats

De Campus biedt ruimte voor een open uitwisseling tussen toekomstige en ervaren professionals. Discussieer en blijf als een vakidioot praten over de nieuwste trends van de branche. Gebruik het platform van de Campus als ontmoetingsplaats en evenementplaats van branchespecifieke bijeenkomsten.

Praktijk

In de praktijkruimte van de Campus worden alle typen Biral-pompen in actie getoond. Deze ruimte beschikt over een waterbekken waarin u onze producten, voor open systemen, aan het werk ziet. Met behulp van verschillende circulatiemodellen kunt u meer over verwarmings- drinkwatersystemen te weten komen.

Meer informatie over de demo-modellen vindt u hier:

Demo-modellen