Moving people and elements

my image

News

Als u er één kent, kent u ze allemaal.

06-07-2016

Argumenten die overtuigen

Of het nu gaat om de verwarming, de ventilatie of het drinkwater: voor elke situatie in het dagelijkse leven heeft Biral de juiste pomp. Onze kracht ligt in het brede assortiment dat de verschillende wensen van onze klanten bedient. Tegelijkertijd komen we ook onze verplichting naar duurzaamheid na: de Biral-pompen bieden dankzij uitgekiende technologie een uitstekende balans tussen het hoogste comfort en het laagste energieverbruik.

Als u er één kent, kent u ze allemaal.

Met de eenduidige uitvoering en bediening van het pompen-programma, genieten de klanten van Biral constant voordeel. Welke Biral-pomp u ook aanschaft, u hebt altijd de beschikking over een vertrouwd
apparaat dat u kunt bedienen zonder dat u eerst omvangrijke handleidingen hoeft door te lezen. De Biral-
vertrouwdheid garandeert een identieke bedieningsfilosofie en de hoogste gebruikersvriendelijkheid van alle
producten.

Bedieningsfilosofie

Losse montage van de frequentieomvormer

Als enige fabrikant biedt Biral de mogelijkheid om de frequentieregelaar van de ModulA- en VariA-E-pompen los te monteren. Bij de ModulA...GREEN voor koudemedia wordt de frequentieomvormer standaard los gemonteerd. Voordelen: Langere levensduur, hogere veiligheid, voorkoming van condensaat aan de behuizing, losse montage met betrekking tot ruimte. Bij de ModulA...RED (BG3 en 4) is een kit voor losse FR-montage verkrijgbaar. De VariA-E is standaard met losse FR verkrijgbaar. Voordelen: Bij ruimteproblemen bij vervanging van onderdelen, betere en comfortabelere toegankelijkheid (inbouwhoogte en inbouwpositie)

Biral Interface Module (BIM)

Wat uw pomp ook moet kunnen, de ModulA en VariA-E passen zich aan.
De signaaloverdracht en besturing van moderne gebouwautomatiseringssystemen onderscheiden zich door een hoge technologische innovatiewissel. Daarbij komt een breed scala aan bussystemen. De pompen bieden hier een nog nooit vertoonde flexibiliteit. Door de Biral-interfacemodule - kortweg BIM - eenvoudig in te pluggen, kunnen de pompen aan de vereisten van een besturingssysteem van de gebouwentechniek worden aangepast.

Biral Remote Adapter

Volledige controle met de Biral Remote Adapter en de Biral Remote-app
Met Biral Remote kunnen de ModulA en VariA-E via een smartphone worden geconfigureerd en geanalyseerd. De draadloze communicatie vindt plaats via een wifiverbinding met de pomp die met een interface voor de Biral Remote Adapter is uitgerust.