Moving people and elements

my image

News

Overgang van Biral Remote naar Biral ONE App

04-09-2023

Vanaf september 2023 biedt Biral alleen nog de actieve Biral ONE app aan. Op deze centrale app kunnen alle in een netwerk opgenomen Biral producten worden aangesloten. 

De Biral ONE App is sinds 2019 op de markt en bevat de volgende functies/voordelen: 

  • Live bewaking van het product
  • Configuratie van het product
  • Fouten- en gebeurtenissenlogboek
  • Toegang tot de Biral documentendatabase
  • Pomp vervangen

De Biral Remote App wordt eind september 2023 uit de download stores (iOS/Android) verwijderd.

Er zijn twee oplossingen om oudere pompen toch met de smartphone te kunnen verbinden:

1. de Biral Remote App blijven gebruiken

  • Hoewel de app vanaf september 2023 niet meer beschikbaar zal zijn in de stores, kan deze nog wel gebruikt worden op apparaten waarop de app geïnstalleerd is. Er komen echter geen updates meer. Als je overstapt op een nieuw apparaat, kan de Biral Remote app niet meer gedownload worden in de store.

 

2. Overstappen op de Biral Remote Adapter 2

  • Als je in het verleden verbinding hebt gemaakt met onze pompen met de Biral Remote App via de Biral Remote Adapter 1 (oudere pompen zonder Bluetooth zie onderstaande tekening: "tot september 2023"), moet de Remote Adapter 2 opnieuw worden gebruikt met de Biral ONE App. 
  • Om je niet te belasten met de overstap naar de Biral ONE App, sturen wij je tot 31-03-2024 gratis een Remote Adapter 2 ter waarde van CHF 400 (max. 1 adapter per persoon). Stuur ons desgewenst uw naam, bedrijf en adres naar info@biral.nl en wij sturen u de adapter zo snel mogelijk toe.

Nieuwe pompen zullen in de toekomst ook een directe verbinding met de smartphone tot stand kunnen brengen zonder het gebruik van een adapter op afstand.

 

Als u vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de verkoopvertegenwoordiger die voor u verantwoordelijk is. B

Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van de Biral ONE App.

Uw Biral team